Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسجدی آرانی گفت: جلساتی برگزار شده تا در خصوص پیشگیری از سقط‌های جنایی که تهدید جدی برای مادران است اقداماتی داشته باشیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس مسجدی آرانی، رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور در اولین نشست خبری خود با اصحاب رسانه در سال ۱۴۰۰ گفت: اتفاق ناگواری که در افغانستان افتاد و دختران دانش آموز کشته شدند را محکوم می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق ماحصل سیاست‌های اسراییل و ایادی آن در منطقه است.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات گفت: امیدوارم همانطور که رهبر انقلاب فرمودند مردم با مشارکت حداکثری در انتخابات حضور داشته و برگ زرین دیگری رقم بزنند.

وی با اشاره به برنامه‌های پزشکی قانونی در سال ۹۹ گفت: برنامه‌های ما در کوتاه مدت با پیگیری همکارانمان در کمتر از زمان مشخص شده محقق شده است و تفاهم نامه‌ای با وزارت بهداشت در راستای برنامه‌های پیشگیری داشته ایم.

مسجدی آرانی با اشاره به شرایط کرونا در کشور گفت: زمان پاسخگویی به پرونده‌ها ۱۰ درصد کاهش پیدا کرده است. اتفاق خوب دیگر استمرار سیستم مدیریت کیفیت در آزمایشگاه بود که برای کاهش مواد مصرفی آزمایشگاهی نیز اقدامات خوبی انجام شد.

وی با اشاره به تکریم ارباب رجوع در سازمان پزشکی قانونی تصریح کرد: دستورالعمل‌هایی صادر شده که معاینات به صورت تخصصی انجام شود. همچنین یکی دیگر از اقدامات ما آگاهی رسانی است.

او درباره سقط درمانی گفت: ما براساس قوانین مجلس شورای اسلامی خدمات ارایه می‌دهیم و تمام موارد سقط براساس قانون سال است، اما آمار سقط‌های جنایی تکان دهنده است و بیش از ۳۰ جلسه در این خصوص با وزارت بهداشت، سازمان بازرسی کل کشور و سازمان نظام پزشکی برگزار شده تا اقداماتی در خصوص پیشگیری از سقط‌های جنایی که تهدید جدی برای مادران و نظام سلامت است داشته باشیم.

وی با اشاره به تحقق سند تحول قضایی گفت: ۴۹ شهرستان فاقد مرکز پزشکی قانونی بودند که در ۳۷ شهر، مرکز ایجاد شده است. در کل کشور نزدیک به ۴۰۰ هزار متر کمبود فضا داریم که تاکنون ۱۹ هزار متر برطرف شده است.

او با اشاره به جذب ۲۰۰ نفر در پزشکی قانونی کشور تصریح کرد: طی همکاری با ناجا امکان دسترسی به پروفایل‌های بانک ژنتیک فراهم شده است.

مسجدی آرانی درباره پرونده فوت آزاده نامداری و دبیر اول سفارت سوییس گفت: رسیدگی‌ها در هر دو مورد انجام شده و به مرجع قضایی اعلام‌شده است و اطلاع رسانی از طریق مرجع قضایی اعلام می‌شود.

وی با بیان اینکه خدمات ما حتی یک روز هم تعطیل نشده است، گفت: تعامل با دولت و مجلس در خصوص اعلام مشکلات و نیارهایمان داشته ایم. ساخت کیت ژنتیک در مرکز تحقیقات صورت گرفته است. مراحل نهایی ساخت این کیت در حال انجام است و به زودی به تولید انبوه می‌رسد.

او با اشاره به مشکلات پزشکی قانونی گفت: قریب به ۳۰۰ درصد رشد مواد و تجهیزات در سال ۹۹ داشتیم و توانستیم کار مردم را انجام دهیم، اما با مشکلات و چالش‌هایی مواجه هستیم و در تلاشیم مواد و تجهیزات را از طریق تولید داخل استفاده کنیم.

وی با اشاره به فرسوده بودن ساختمان‌های پزشکی قانونی کشور گفت: ۲۰۰ مرکز ما در ساختمان‌های استیجاری و امانی ارایه خدمات می‌دهند و ۱۵۰ شهرستان مرکز قضایی دارد، اما فاقد مرکز پزشکی قانونی هستند. کمبود نیروی انسانی از جمله موارد بسیار مهم از مشکلات ما است، از سویی دیگر یک ششم همکاران ما به کرونا مبتلا شدند.

او ادامه داد: در سراسر کشور ۱۸۰ پزشک معاضدتی داریم که در استخدام ما نیستند، اما با حقوق اندک یک میلیون تا دو میلیون تومان با ما همکاری می‌کنند. عدم واکسیناسیون برخی از همکاران ما یکی دیگر از مشکلات است. ما از برخی گروه‌ها در اولویت بیشتری قرار دادیم در ستاد ملی کرونا مصوب شده است، اما هنوز نتوانستیم به صورت صدردصدی واکسیناسیون را برای همکاران مان پوشش دهیم.

مسجدی آرانی تاکید کرد: ما به عنوان پزشکی قانونی هیچ نماینده‌ای در هیچ مرکزی نداریم و تمام خدمات ما در مراکز رسمی پزشکی قانونی ارایه می‌شود.

وی درباره طرح جدید مربوط به سقط جنین که از سوی مجلس در راستای طرح جوانی جمعیت ارائه شده است، گفت: سقط درمانی از اسمش مشخص است که برای درمان است و از سقط جنایی جدا است. ما در حوزه سقط درمانی مصادیق را با انجمن‌ها و کارشناسان و اهالی حوزه بررسی می‌کنیم تا مرتکب اشتباهی با توجه به موضوع شرعی آن نشویم. ما درخصوص سقط براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی اقدام و اظهار نظر می‌کنیم. در حوزه غربالگری ما هیچ اقدامی انجام نمی‌دهیم و جزو وظایف سازمانی ما نیست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فوت نامداری آزاده نامداری پزشکی قانونی افغانستان پزشکی قانونی مسجدی آرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۴۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۱۱ میلیاردی محموله قاچاق توسط پلیس اصفهان

سرهنگ حسین بساطی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز، مأموران انتظامی پاسگاه رامشه حین گشت زنی در یکی از محورهای مواصلاتی شهرستان اصفهان به یک دستگاه کامیون مشکوک و جهت بررسی آن را متوقف کردند.

وی افزود: در این راستا مأموران ضمن هماهنگی با مرجع قضائی به بازرسی از این خودرو پرداخته و در نتیجه مقدار ۵ تن گردو و ۲ تن لیموعمانی خارجی قاچاق که فاقد هرگونه مدارک قانونی و معتبر گمرکی بود را کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان ارزش محموله قاچاق مکشوفه را ۱۱ میلیارد ریال اعلام و گفت: در این رابطه راننده متخلف خودرو پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

کد خبر 6095042

دیگر خبرها

  • به قاچاقچیان مواد مخدر رحم نمی‌کنیم
  • دادستان کل کشور: به قاچاقچیان مواد مخدر رحم نمی‌کنیم
  • کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان
  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • جلوه های تعارض منافع در قوه قضائیه / ارجاع گزینشی، آسیب جدی در رسیدگی به پرونده های ملی
  • کشف محموله قاچاق ۱۱ میلیاردی توسط پلیس اصفهان
  • کشف ۱۱ میلیاردی محموله قاچاق توسط پلیس اصفهان
  • بازدید رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور از دادگستری سیریک
  • محکومیت ۲۶ پرونده قصور پزشکی در پزشکی قانونی کرمانشاه